Almanak
Udskriv sidePrintkurv

Udeskole og naturklasser:

Strandgårdskolen

Skolen arbejder med udeskole - dvs lærer og elever flytter regelmæssigt undervisningen ud i natur og kultur i skolens nære omgivelser.

Navn:

Strandgårdskolen

Adresse:
Ishøj Søvej 200
2635 Ishøj
Telefon:

4204 9123 (Johnny Krog)

Hjemmeside www.strandgaardskolen.skoleintra.dk

Om udeskolelærerne

Navn:

Naturvejleder Johnny Skjoldborg Krog

E-mail: johnnykrog@gmail.com

Om udeskolen

Strandgårdskolen har som indsatsområde valgt Udeskole i indeværende skoleår (2001/2012), og skal i fremtiden bruge udeskole til som en fast del af metode og læringsrum.

Udeskolepiger fra Strandgårdskolen

Udeskolepiger.
Foto: Johnny Skjoldborg Krog.

På Strandgårdskolen skal alle klasser og gruppeordninger gennemgå et udeskoleforløb i skoleåret 2011-2012. Der er ansat en Naturvejleder som sammen med 2 friluftsvejledere og en udøvende lærer/naturvejleder, skal hjælpe lærere med at forberede og udføre udeskoleforløbene.

Skolen ligger op til grønne områder og tæt på Køge Bugt. Til skolen er der et tilhørende areal, hvor der er en hytte, en bålhytte og et antal bålpladser. Udeskolen vil blive gennemført i et samarbejde med Ishøj Naturcenter.

Udeskole primært skal som udgangspunkt have en faglig prioritering, og dernæst have sundhed og sociale i sit indhold.

Visionen og rammer for udeskolen tager sit udgangspunkt i UdeskoleNet's og A.N.Jordets definitioner for Udeskole

Strandgårdskolen er en helhedskole - Kendt for at gøre en forskel.

Udeskole på Strandgårdskolen

Udeskole på Strandgårdskolen.
Foto: Johnny Skjoldborg Krog.

Læs Strandgårdskolens oplæg til udeskole som pdf-fil (kommer senere).

Bottombar
SøgKontakt osSkovBiblioteketUV MaterialerSkovAvisenOm SISDanmark RundtLearn About Forests